Obědové menu

Pondělí 19.2.

BORŠČ 80,-
GRILOVANÁ KRKOVICE Z PLEMENE DUROC, ROZMARÝN.BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA 245,-
PENNE ALLA BOSCAIOLA, PARMAZÁN 225,-
   

Úterý 20.2.

SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 80,-
HOVÉZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK 245,-
FARFALLE AGLIO OLIO PEPERONCINO S LOSOSEM 225,-
   

Středa 21.2.

CIZRNOVÁ POLÉVKA S RAJČATY A PANCETTOU 80,-
KUŘECÍ SUPREME, KAROTKOVÉ PYRÉ, GLAZOVANÁ ZELENINA 245,-
SALÁT S PEČENOU DÝNÍ, GRILOVANÁ MOZZARELLA V PROSCIUTTU 225,-

 

 

Čtvrtek 22.2.

DÝŇOVÝ KRÉM S MLÉČNOU PĚNOU 80,-
SELEČÍ PORCHETTA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S KŘENEM 245,-
ZELENINOVÉ LASAGNE 225,-
   

Pátek 23.2.

TOMATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOU A PARMAZÁNEM 80,-
SUMEČEK AFFRICKÝ V BYLINKOVÉ KRUSTĚ, ZALENINA NA MÁSLE 245,-
SPAGHETTI AMATRICIANA, PARMAZÁN 225,-
   

DENNÍ MENU

 

PONDĚLÍ

   
   
   

UTERÝ

   
   
   

STŘEDA

   
   
   

ČTVRTEK

   
   
   

PÁTEK

   
   
   

Grandezza restaurant | Zelný trh 2, 602 00 Brno | T: +420 542 212 156 | E: info@grandezzarestaurant.cz

Otevírací doba: Po-Pá 7:00-10:45, 11:30-22:00, So-Ne 8:00-10:45, 11:30-22:00