Obědové menu 20.1. - 24.1.
Pondělí 20.1. |
|
---|---|
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S UZENINOU | 85,- |
VEPŘOVÁ PANENKA, HOUBOVÁ OMÁČKA, PEČENÉ GRENAILLE | 255,- |
PENNE S HOVĚZÍ SVÍČKOVOU, ČERVENOU CIBULÍ A RAJČATY, PARMAZÁN | 245,- |
Úterý 21.1. |
|
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY | 85,- |
TELECÍ JÁTRA VENEZIANA, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 255,- |
ŠAFRÁNOVÉ RISOTTO S KREVETAMI | 245,- |
Středa 22.1. |
|
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI | 85,- |
TRESKA TMAVÁ POŠÍROVANÁ V RAJČATECH, OLIVY, BABY BRAMBORY | 255,- |
LINGUINE CARBONARA | 245,- |
|
|
Čtvrtek 23.1. |
|
MINESTRONE S PARMAZÁNEM | 85,- |
HOVĚZÍ BURGER, CHEDAR, KARAMELIZOVANÁ CIBULE | 255,- |
RISOTTO S ČERVENOU ŘEPOU A MASCARPONE | 245,- |
Pátek 24.1. |
|
DÝŇOVÝ KRÉM | 85,- |
PIKANTNÍ VEPŘOVÁ ŽEBRA NA MEDU, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM, PEČIVO | 255,- |
CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, KRUTONY, PARMAZÁN | 245,- |
OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ |
|
UTERÝ |
|
STŘEDA |
|
ČTVRTEK |
|
PÁTEK |
|