Obědové menu 20.1. - 24.1.

Pondělí 20.1.

KAPUSTOVÁ POLÉVKA S UZENINOU 85,-
VEPŘOVÁ PANENKA, HOUBOVÁ OMÁČKA, PEČENÉ GRENAILLE 255,-
PENNE S HOVĚZÍ SVÍČKOVOU, ČERVENOU CIBULÍ A RAJČATY, PARMAZÁN 245,-
   

Úterý 21.1.

ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY 85,-
TELECÍ JÁTRA VENEZIANA, BRAMBOROVÉ PYRÉ 255,-
ŠAFRÁNOVÉ RISOTTO S KREVETAMI 245,-
   

Středa 22.1.

BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 85,-
TRESKA TMAVÁ POŠÍROVANÁ V RAJČATECH, OLIVY, BABY BRAMBORY 255,-
LINGUINE CARBONARA 245,-

 

 

Čtvrtek 23.1.

MINESTRONE S PARMAZÁNEM 85,-
HOVĚZÍ BURGER, CHEDAR, KARAMELIZOVANÁ CIBULE 255,-
RISOTTO S ČERVENOU ŘEPOU A MASCARPONE 245,-
   

Pátek 24.1.

DÝŇOVÝ KRÉM 85,-
PIKANTNÍ VEPŘOVÁ ŽEBRA NA MEDU, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM, PEČIVO 255,-
CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, KRUTONY, PARMAZÁN 245,-
   

OBĚDOVÉ MENU

 

PONDĚLÍ 

   
   
   

UTERÝ 

   
   
   

STŘEDA 

   
   
   

ČTVRTEK 

   
   
   

PÁTEK 

   
   
   

Grandezza restaurant | Zelný trh 2, 602 00 Brno | T: +420 542 212 156 | E: info@grandezzarestaurant.cz

Otevírací doba: Po-Pá 7:00-10:45, 11:30-22:00, So-Ne 8:00-10:45, 11:30-22:00