Obědové menu 22. 4. - 26. 4.

Pondělí 22.4.

ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY 80,-
KUŘECÍ STEAK DIAVOLA, ZELENINOVÝ COUS COUS 245,-
PENNE ALLA BOSCAIOLA, PARMAZÁN 225,-
   

Úterý 23.4.

ČOČKOVÁ POLÉVKA S PANCETTOU 80,-
FRITOVANÁ TRESKA, SALÁT Z SEZÓNNÍ ZELENINY 245,-
SPAGHETTI AMATRICIANA, PARMAZÁN 225,-
   

Středa 24.4.

RYBÍ POLÉVKA S RAJČATY 80,-
SELEČÍ PORCHETTA S BYLINKAMI, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU 245,-
RISOTTO BIANCO S GRILOVANOU ZELENINOU 225,-

 

 

Čtvrtek 25.4.

ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU 80,-
TELECÍ JÁTRA VENEZIANA, BRAMBOROVÉ PYRÉ 245,-
TORTIGLIONI S HOVĚZÍ SVÍČKOVOU, ČERVENÁ CIBULE, RAJČATA, PARMAZÁN 225,-
   

Pátek 26.4.

KAROTKOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM 80,-
HOVĚZÍ KRK PEPOSO, KRÉMOVÁ POLENTA S PARMAZÁNEM 245,-
TORTILA S PROSCIUTTEM, MOZZARELLA, ZELENINA 225,-
   

OBĚDOVÉ MENU

 

PONDĚLÍ 

   
   
   

UTERÝ 

   
   
   

STŘEDA 

   
   
   

ČTVRTEK 

   
   
   

PÁTEK 

   
   
   

Grandezza restaurant | Zelný trh 2, 602 00 Brno | T: +420 542 212 156 | E: info@grandezzarestaurant.cz

Otevírací doba: Po-Pá 7:00-10:45, 11:30-22:00, So-Ne 8:00-10:45, 11:30-22:00