Denní menu 19.4. - 23.4.
Pondělí 19.4. |
|
---|---|
TOMATOVÁ POLÉVKA S MOZZARELLOU A BAZALKOU | 55,- |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 169,- |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÍ MAJONÉZA | 169,- |
Úterý 20.4. |
|
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 55,- |
TELECÍ KÝTA NA DIJONSKÉ HOŘČICI, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK | 169,- |
FUSILLI SE ZVĚŘINOVÝM RAGŮ, PARMAZÁN | 169,- |
Středa 21.4. |
|
KULAJDA | 55,- |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA ŽAMPIONECH, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 169,- |
ZELENINOVÉ LASAGNE S MOZZARELLOU | 169,- |
Čtvrtek 22.4. |
|
CIBULOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | 55,- |
GRILOVANÝ LOSOS, GLAZOVANÁ ZELENINA | 169,- |
SEGEDINSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159,- |
Pátek 23.4. |
|
FAZOLOVÁ POLÉVKA S RAJČATY | 55,- |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA HOUBÁCH, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 169,- |
PENNE AGLIO OLIO S TRESKOU A SUŠENÝMI RAJČATY | 169,- |
DENNÍ MENU
PONDĚLÍ |
|
UTERÝ |
|
STŘEDA |
|
ČTVRTEK |
|
PÁTEK |
|