Denní menu 21.6. - 25.6.

Pondělí 21.6.

BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 55,-
KUŘECÍ STEAK DIAVOLA, PEČENÉ BRAMBORY 169,-
SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY, HRUŠKAMI, BALSAMICEM A ČERSTVÝM KOZÍM SÝREM 169,-
   

Úterý 22.6.

FAZOLOVÁ POLÉVKA 55,-
VEPŘOVÁ LÍČKA NA BYLINKÁCH, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU 169,-
FARFALLE S RUKOLOVÝM PESTEM, CHERRY RAJČATA, PARMAZÁN 169,-
   

Středa 23.6.

TARATOR 55,-
TELECÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT 169,-
RIGATONI S KALMAREM PERUÁNSKÝM, RAJČATA, OLIVY 169,-
   

Čtvrtek 24.6.

GULÁŠOVÁ 55,-
SLEPICE NA SMETANĚ, SPÄTZLE 169,-
RAVIOLY S RICOTTOU A SUŠENÝMI RAJČATY 169,-
   

Pátek 25.6.

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 55,-
HOVĚZÍ KRK NA PEPŘI, JASMÍNOVÁ RÝŽE 169,-
FUSILLI BOLOGNESE, PARMAZÁN 169,-
   

DENNÍ MENU

 

PONDĚLÍ

   
   
   

UTERÝ

   
   
   

STŘEDA

   
   
   

ČTVRTEK

   
   
   

PÁTEK

   
   
   

Grandezza restaurant | Zelný trh 2, 602 00 Brno | T: +420 542 212 156 | E: info@grandezzarestaurant.cz

Otevírací doba: Po-Pá 7:00-10:45, 11:30-24:00, So-Ne 8:00-10:45, 11:30-22:00