Denní menu 19.4. - 23.4.

Pondělí 19.4.

TOMATOVÁ POLÉVKA S MOZZARELLOU A BAZALKOU 55,-
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÉ PYRÉ 169,-
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÍ MAJONÉZA 169,-
   

Úterý 20.4.

HRÁŠKOVÝ KRÉM 55,-
TELECÍ KÝTA NA DIJONSKÉ HOŘČICI, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK 169,-
FUSILLI SE ZVĚŘINOVÝM RAGŮ, PARMAZÁN 169,-
   

Středa 21.4.

KULAJDA 55,-
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA ŽAMPIONECH, JASMÍNOVÁ RÝŽE 169,-
ZELENINOVÉ LASAGNE S MOZZARELLOU 169,-
   

Čtvrtek 22.4.

CIBULOVÁ POLÉVKA S KRUTONY 55,-
GRILOVANÝ LOSOS, GLAZOVANÁ ZELENINA 169,-
SEGEDINSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 159,-
   

Pátek 23.4.

FAZOLOVÁ POLÉVKA S RAJČATY 55,-
VEPŘOVÁ LÍČKA NA HOUBÁCH, JASMÍNOVÁ RÝŽE 169,-
PENNE AGLIO OLIO S TRESKOU A SUŠENÝMI RAJČATY 169,-
   

DENNÍ MENU

 

PONDĚLÍ

   
   
   

UTERÝ

   
   
   

STŘEDA

   
   
   

ČTVRTEK

   
   
   

PÁTEK

   
   
   

Grandezza restaurant | Zelný trh 2, 602 00 Brno | T: +420 542 212 156 | E: info@grandezzarestaurant.cz

Otevírací doba: Po-Pá 7:00-10:45, 11:30-24:00, So-Ne 8:00-10:45, 11:30-22:00