Obědové menu 29. 4. - 3. 5.
Pondělí 29.4. |
|
---|---|
ŽAMPIÓNOVÝ KRÉM | 80,- |
KUŘECÍ STEHNO CACCIATORE, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 245,- |
SPAGHETTI CARBONARA | 225,- |
Úterý 30.4. |
|
ZELENINOVÁ POLÉVKA S ČERVENOU ČOČKOU | 80,- |
SÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK | 245,- |
CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, KRUTONY | 225,- |
Středa 1.5. |
|
STÁTNÍ SVÁTEK - OTEVŘENO | |
|
|
Čtvrtek 2.5. |
|
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 80,- |
KRŮTÍ PRSO SALTIMBOCCA, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 245,- |
FUSILLI S TUŇÁKEM A BROKOLICÍ | 225,- |
Pátek 3.5. |
|
FAZOLOVÁ TOSKÁNSKÁ POLÉVKA | 80,- |
PIKANTNÍ VEPŘOVÁ ŽEBRA NA MEDU, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM, PEČIVO | 245,- |
LINGUINE S RUKOLOVÝM PESTEM A SUŠENÝMI RAJČATY, PARMAZÁN | 225,- |
OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ |
|
UTERÝ |
|
STŘEDA |
|
ČTVRTEK |
|
PÁTEK |
|